Pentru Companii

8 ani de experiență

Încă din anul 2012, am dorit să deschidem piața muncitorilor în domeniul prelucrării metalelor și să oferim mai multe posibilități companiilor și candidaților. Aici găsești muncitori calificați pentru joburile din compania ta, pe care noi îi ajutăm cu toate demersurile necesare detașării la jobul ales.

Solicitări preluate imediat

Răspundem prompt și eficient la toate solicitările legate de ofertele noastre de angajare. Ofertele vor fi realizate în funcție de nevoile tale și de oportunitățile disponibile în prezent.

150 de muncitori mulțumiți

Pe parcursul celor 8 ani de activitate, experiența, seriozitatea și promptitudinea oferite clienților noștri ne-au ajutat să colaborăm cu peste 150 de muncitori dornici de joburi în domeniul prelucrării metalelor. Pe perioade contractuale limitate sau permanente, toate persoanele care au apelat la serviciile noastre au avut parte de jobul mult dorit și de mână de lucru calificată.

Candidatul potrivit te așteaptă!

Candidatul pe care ți-l dorești e la noi! Acordăm o atenție deosebită dorințelor tale, reușind mereu să plasăm omul potrivit la jobul potrivit. Dacă știi exact ce ai nevoie, vom avea grijă să îți respectăm toate cerințele.